Horoskop Značilnosti

Preberite si horoskop za svoje znamenje – Tedenski Horoskop e-Horoskop.si

Horoskop – Oven

Tvoja dobra volja bo prve dni prihodnjega tedna sicer še čakala na dovoljenje za vzlet, ko pa se bo enkrat pognala po vzletni stezi, je ne bo mogoče več ustaviti. Pa čeprav lahko pričakuješ kakšen dogodek, ki bi te v normalnih razmerah lahko vrgel iz tira. Ne pozabi, da življenje vendarle ni tlakovano z rožicami in v navalu navdiha opravi kakšno stvar na zalogo.

Oven značilnosti

Okoli 21. marca vstopi Sonce v znamenje ovna. Ta dogodek označuje začetek astrološkega novega leta. Tudi oven pooseblja številne nove začetke. Je najbolj osebno izmed vseh znamenj, hkrati pa je prvo znamenje elementa ognja s kardinalno dinamiko, kar ga postavlja povsem v ospredje. Je rojen vodja in s svojim intuziazmom in odločnostjo žanje občudovanje širokih ljudskih množic. Zavoljo teh lastnosti v njem včasih prevlada nezdrava mera egoizma.

Horoskop – Ribi

Tvoj rojstni dan je sicer še daleč, vseeno pa malo pomisli nanj, da ne bo spet tako kot vsako leto, ko v zadnjem trenutku kupčkaš z več ali manj klavrnimi idejami, kako ga proslaviti. Malo pomisli na pretekle izkušnje, preštej cekine v denarnici in prijatelje, ki jih želiš povabiti, potem pa na lov za idejami. V dvoje bo šlo še lažje.

Ribi značilnosti

Ljudje, rojeni v zadnjem, dvanajstem znamenju zodiaka, so predvsem tihi in samotarski, kar pa ne pomeni, da niso družabni ali zabavni. Ker sta ribi vodno znamenje, nanje usodno vpliva edinstvena značilnost vode, to je spreminjanje agregatnih stanj. Ribe so lahko tihe in vodljive, ledeno hladne in stroge, včasih pa kar izpuhtijo iz našega vidnega polja. Prav spremenljivost je glavna značilnost, ki usodno oblikuje njihova življenja.

Horoskop – Vodnar

Tvoj prihodnji teden bo v znamenju različnih duhov. Dobri duh bo poskrbel, da se bodo ljudje v tvoji bližini počitili fantastično, tvoj ustvarjalni duh pa ti bo ogromno pomagal pri vsakdanjih opravilih. Da ne bi bilo vse prelepo, te bo spremljal tudi zlobni duh, ki se bo širil iz tvojih podpazduh. Dober deodorant je torej v prihodnjih dneh malodane obvezna oprema!

Vodnar značilnosti

Vodnar je enajsto in hkrati predzadnje znamenje zodiaka. Njihov vladajoči planet je Uran, ki simbolizira spremenljivost, šokantnost in neodvisnost. Vodnarji na splošno veljajo za neodvisne in samostojne ljudi, ki se pogosto umaknejo v samoto. V svojem okolju se boljše počutijo in razmišljajo. Lahko so izjemno kreativni, če so le dovolj motivirani. Tipičen umetnik je prav gotovo vodnar.

Horoskop – Kozorog

Čeprav zunanje temperature ne bodo padle v pričakovane ekstreme, te bo neprestano potresavanje tvojega telesa opozarjalo, da je do poletja še daleč. Če se nočeš prav nemarno prehladiti, potem bo potrebno poseči po dodatnih virih toplote. Konvencionalne volnene spodnjice verjetno ne pridejo v poštev, zato bo potrebno poseči po alternativnih virih odgrevanja. Kakšen objem čez ramo, ali celo kje nižje, bo verjetno kot nalašč v ta namen.

Kozorog značilnosti

Kozorog je deseto znamenje zodiaka in hkrati zadnje zemeljsko znamenje. Ravno zaradi tega so kozorogi preudarni, razmišljajoči in zmerni. Saturn, ki je njihov vladajoči planet, jim daje občutek, da v vsakem trenutku razmišljajo pravilno. Če jih kdo okara ali prepričuje, da nekaj delajo narobe, začnejo godrnjati in se jeziti. Prevzamejo jih črne misli in negativen pogled na življenje.

Horoskop – Strelec

V prihodnjih dneh te utegne grabiti drobna depresija, kajti zadani cilji ne bodo doseženi. Treba si bo priznati, da so bili prestrogo zastavljeni, pa tudi ves tvoj trud je šel samo zanje. A ne bi bilo bolje, če za trenutek pozabiš nanje in se poskusiš osredotočiti na kakšno drugo reč, ki bi te lahko osrečila. Morebiti je to dobra večerja ali sprehod v mesečini (seveda v primerni družbi). Pomisli, na svetu je precej reči, ki te veselijo. Ta teden si privošči vsaj eno!

Strelec značilnosti

Deveto znamenje zodiaka je drugo “dvojno” znamenje. Je edinstvena kombinacija konja in človeka, kombinacija razuma in nebrzdane naravne moči. Strelci so že po svoji sestavi močne osebnosti, vedno pripravljene na nove in nove izzive. Izzivajo okolico, svoje bližnje in nasprotnike. Zaradi svoje neizmerne radovednosti velikokrat zaidejo v težave, iz katerih pa se ponavadi rešijo brez prask.

Horoskop – Škorpijon

Drobne teažve z želodcem izjemoma ne bodo izvirale iz nezdravega načina življenja ampak bodo zgolj posledica zlobnega virusa, ki se najraje seli iz človeka na človeka. Če nočeš nekaj naslednjih dni preživeti v družbi domače wc školjke, potem dobro pazi na morebitne bolezenske znake prijateljev v tvoji bližini in se jim po potrebi na daleč izogni. PRavzaprav odsvetujemo celo telefonske pogovore s potencialnimi prenašalci, če je res nujno, pa si lahko pošljete kakšen SMS. Ampak potem si moraš takoj umiti roke z vročo vodo.

Škorpijon značilnosti

Škorpijon je najbolj energično znamenje zodiaka, ki mu vlada Pluton, bog podzemlja. Je drugo znamenje vode in tretje znamenje stalnosti, kar pomeni dvoje: škorpijoni so izjemno čustveni in nepopustljivi v svojih stališčih. Šli bodo do konca, pa čeprav z glavo skozi zid. Pluton jim zagotavlja zvijačnost, pretkanost in maščevalnost. Zaradi neizmerne zaloge energije se iz še tako težkega boja ponavadi vrnejo kot zmagovalci.

Horoskop – Tehtnica

Kljub precej suhi denarnici, ki je posledica nedavnih praznikov, se bo potrebno spet odpraviti po darila. Tu so novi rojstni dnevi, tu so druge posebne priložnosti. Ne skrbi, če želiš najti pravo srečo, potem se je potrebno razdajati. Pa čeprav se bo potrebno odpovedati marsičemu, treba je biti dosleden. Do konca. Pa čeprav potem odideš med klošarje.

Tehtnica značilnosti

Ko sonce vstopi v znak tehtnice, napoči druga polovica astronomskega leta, zato ni naključje, da prav tehtnica predstavlja nekakšno ravnovesje med preteklostjo in prihodnostjo, zgrajenim in nastajajočim, dnevom in nočjo. V zodiakovem krogu leži tehtnica točno nasproti ovnu, ki je izrazito osebno znamenje, zato je za razliko od njega tehtnica nagnjena k poglobljenim partnerskim odnosom, ki temeljijo na poštenosti in medsebojnemu zaupanju. Vpliv elementa zraka in kardinalnosti tehtnico označuje kot sproščeno, šarmantno in družabno, čeprav znajo biti včasih izjemno agresivne.

Horoskop – Devica

V prihodnjih dneh te ne čaka niti plesanje do zore z vrtnico med zobmi, niti divja zabava in veseljačenje s prijatelji. Pozabi na kričanje sredi razigrane množice, pozabi na kakršenkoli adrenalinski podvig. Pravzaprav lahko za skromno razburjenje poskrbiš s kakšnim prečkanjem ceste pri rdeči luči ali kakšno podobno neumnostjo (odsvetujemo). Namesto tega poskusi uživati v miru in tišini letošnje zime in ob večerih preberi kakšno knjigo.

Devica značilnosti

Devica je šesto znamenje zodiaka in drugo znamenje, ki mu vlada Merkur. Pripada mu obdobje leta neposredno pred jesenskim enakonočjem. Če Merkur dvojčkom vdahne sanje v oblakih, potem lahko rečemo, da device prizemlji. Vdahne jim delavnost in vestnost, devica vendar pokriva obdobje žetve! Prav zato mnogi upodabljajo devico, ki drži v roki klas ali srp. Devica je tudi drugo znamenje zemlje in drugo znamenje stalnosti.

Horoskop – Lev

Tvoja finančna situacija že tako ali tako ni preveč rožnata in ne tolaži se, da ti lahko razprodaje pomagajo pri varčevanju. Najprej poglej v svojo omaro z oblačili, potem pa se poglej še v ogledalo. V oči. In takrat si poizkusi brez slabe vesti povedati: “Nujno moram na razprodajo, ker nimam kaj za obleči”. Ni prav prepričljivo, kajne? Denar pa raje prični devati na kup za potrebe počitnic, takorat ga utegneš precej bolj kravavo potrebovati.

Lev značilnosti

Sonce v sredini poletja sije najmočneje, saj takrat vlada svojemu edinemu znamenju – levu. Ta je hkrati drugo znamenje ognja in drugi element kvalitete fiksnosti. Predvsem slednje je lahko vzrok za pogosto ošabno držo in trmo nasploh. Ogenj je levu v ponos. Če je prav ta pri ovnu kriv za nebrzdan bes in divjanje, gre pri levu za povsem kontroliran izvor moči, ki ga največkrat izkoristi z najboljšim namenom.

Horoskop – Rak

Čeprav ti bodo šle v prihodnjih dneh po glavi precej umazane misli, se jih potrudi čimprej pozabiti. Stare zamere niso pozabljene in če ti že uspe priti vsaj do kakšnega spravnega poljuba (oziroma morebitne nadgradnje v obliki objemov, božanja ali česa tretjega), bo vse skupaj le bleda slika starih izkušenj. Za popravek vtisa se bo potrebno precej bolj potruditi.

Rak značilnosti

Rak je četrto znamenje zodiaka, nastopi pa takoj po poletnem solsticiju (sončni preobrat 21. junija). Znamenje, s katerim ga v astrologiji prikazujejo, ponazarja spremembo v smeri gibanja sonca, ki je od tedaj naprej vsak dan niže, dnevi pa se vztrajno krajšajo. Rak je mesečevo znamenje, kar ponazarja zaprtost vase, sramežljivost in ranljivost. Kardinalna dinamika mu narekuje tudi čustvenost in močno domišljijo in smisel za materinstvo.

Horoskop – Dvojčka

Na forumih vijavaje venomer eno in iste teme, v kavarni sami smrkavci težijo, naj kdo klikne nanje. Kar nekaj. Še sreča, da imaš par prijateljev, s katerimi lahko poklepetaš preko zasebnih sporočil. Z nekaterimi se že res dolgo niste slišali, kajne? A ni že čas, da nehaš čakati na njihovo pobudo in se lotiš pisanja? Tvoje sporočilo lahko komu zelo lepo polepša dan in tudi to nekaj šteje!

Dvojčka značilnosti

Tretje znamenje zodiaka sta nebesna dvojčka. Kot že ime namiguje ima to znamenje element dvojnosti prisoten prav v vseh pogledih. Kot nalašč gre k temu še spremenljiva dinamika, ki neodločno naravo dvojčkov le še poudari. Dvojnost je največkrat prisotna kot notranji boj med različnimi možnostmi, kar se navzven zrcali v veliki ustvarjalnosti. Merkur mu zagotavlja bistrost in sproščeno komunikativnost, dobri lastnosti ki si ju kdo drug le s težavo priuči.

Ugašanje in odstranejvanje novoletnih lučk te ne bi smelo spraviti v preveliko depresijo, če se malo bolje ozreš okrog, te utegne že presenetiti zgodnji izbruh Valentinovih odtenkov roza barve. Še dobro, na ljubezen v naslenjih dneh res ne smeš pozabiti. Potrebno se bo podvizati in aktivno podati v pravo smer. Malo napora, pa bo.

Bik značilnosti

Bik je drugo znamenje zodiaka, uvrščen točno med pomlad in poletje. Je prvo znamenje zemlje in stalnega modusa. Prav vpliv zemlje biku narekuje stalnost in stanovitnost, vpliv Venere pa mu vdihne čut za lepoto, estetiko in izkazovanje čustev. Modus fiksnosti pripomore k njegovi veliki stabilnosti, tako čustveni kot fizični, včasih pa je tudi vzrok za neverjetno trmoglavost.

Leave a Comment