Kako kupiti obnovljen prenosni računalnik

Kako kupiti obnovljen prenosni računalnik

Obnovljen prenosni računalnik pomeni prenovo starega prenosnika, ki je bil vrnjen proizvajalcu ali prodajalcu. Deluje kot nov, tako da ga popravite interno in od zunaj, da lepo izgleda in deluje. Obnovljen prenosni računalnik se lahko proda takrat, ko je certificiran inženir v celoti opravil vse postopke preverjanja kakovosti. Inženirji morajo preveriti vsak segment naprave, preden ga kupijo.

Včasih nakup novega prenosnika predstavlja drago investicijo . Zato veliko ljudi želi kupiti rabljen prenosni računalnik ali Obnovljen prenosni računalnik. Vedno je bolje kupiti Obnovljen prenosni računalnik kot pa rabljen prenosni računalnik. Več v tem prispevku, kjer boste našli preverjene računalnike. V primeru nakupa rabljenega prenosnika obstaja več možnosti za okvaro računalnika, in morda boste morali plačevati še za popravilo. Obnovljen prenosni računalnik deluje kot nov prenosni računalnik za polovično ceno. V primeru nakupa Obnovljenega prenosnega računalnika obstaja možnost nadgradnje konfiguracije na podlagi zahteve kupca, s pomočjo združljivih delov iz drugih prenosnih računalnikov. Samo poznati morate nekaj trikov, kako kupiti Obnovljen prenosni računalnik s funkcijami, ki jih želite. V tem članku vam bomo predstavili nekaj nasvetov, ki jih morate upoštevati, če razmišljate o nakupu Obnovljenega prenosnika.

 

Prednosti in slabosti nakupa Obnovljenega prenosnika

Če razmišljate o nakupu Obnovljenega prenosnega računalnika, vas po vsej verjetnosti skrbi kakšen računalnik boste lahko kupili. Pri tem morate upoštevati prednosti in slabosti pri nakupu Obnovljenega prenosnega računalnika.

Nakupovanje rabljenega prenosnika, ki ga obnavlja dobavitelj, je najboljša odločitev.

Prednosti

Pri nakupu prejmete garancijo, ki znašajo 30 dni ali več od nakupa.
Običajno obstaja tudi možnost vračila.
Obnovljeni prenosniki so bili ponovno vzpostavljeni, pregledani s strani trgovca. To pomeni, da je bilo delovanje prenosnika ocenjeno, prav tako je bil prenosnik očiščen, popravljen in ponovno vzpostavljen.

Slabosti

Morda lahko na ohišju najdete nekaj prask ali vdrtin, morda ne bo videti kot povsem nov prenosnik.
Morda prenosnik ne bo prodan v originalni embalaži ali ne bo dodanih originalnih dodatkih.
To je nekaj pomanjkljivosti, ki se pojavljajo pri nakupu rabljenega prenosnika, vendar če želite kupiti poceni prenosnik, potem je to najboljša možnost.

Stvari, ki jih morate preveriti, preden kupite Obnovljen prenosni računalnik

Ocenite svoj proračun 1. Izberite, koliko denarja lahko porabite za vaš Obnovljen prenosni računalnik; k svojemu razpoložljivemu proračunu dodajte še 10% več sredstev (kar vam bo zagotovilo, da ne boste kupili slabšega prenosnika zaradi manjših razlik v ceni).

Razmislite o funkcijah, ki jih potrebujete v prenosnem računalniku. Potrebovali boste rabljen prenosni računalnik, ki ustreza vašim potrebam. Na primer, če dosti potujete, potem od svojega računalnika pričakujete, da se bo lahko računalnik povezal s spletom. Ocenite kakšno programsko opremo pričakujete od prenosnika. V primeru, da boste uporabljali določeno programsko opremo, boste morali kupiti tak prenosnik, ki bo vseboval sistemske predpogoje, s katerimi boste lahko uporabljali željene program. Stvar, ki jo morate razumeti je ta, da ne morete nadgraditi velikosti zaslona, ločljivosti zaslona, procesorja in grafične kartice. Nadgradite lahko samo sistemski pomnilnik in trdi disk.

Izberite prenosni računalnik z združljivim operacijskim sistemom. Izbira ustreznega OS je za vašo napravo zelo pomembna. Morate kupiti prenosni računalnik, ki bo podpiral željeni OS. Če želite uporabljati operacijski sistem Windows v Obnovljenem Macbooku, žal le ta ne bo deloval. Zato izbirajte pametno in se o svojih dvomih pogovorite s prodajalcem.

Preverite, ali ob nakupu prejmete vse dele in dodatke, kot so napajalni kabel itd., ali pa jih morate posebej kupiti.

Izberite prodajalca in preverite njihovo zalogo Naredite seznam prodajalcev, ki ponujajo rabljene prenosne računalnike ali Obnovljene prenosne računalnike. Nato preverite njihovo zalogo prenosnih računalnikov izberite takšnega, ki bo ustrezal vašim potrebam in proračunu.
Nakup obnovljenega prenosnika od zaupanja vredne blagovne znamke. Odločite se za nakup Obnovljenega prenosnega računalnika od pooblaščenega prodajalca. Pooblaščeni prodajalci temeljito preizkusijo vsak prenosni računalnik preden se prodajo in so usposobljeni za popravila. V večini primerov certificirani prodajalci ponujajo garancijo za izdelek. Nujno je, da kupite Obnovljen prenosnik z garancijo.

Leave a Comment