Kako se znebiti celulita

Kako se znebiti celulita

Maderoterapija je terapija, ki preoblikuje telo, odpravi celulit ter pomaga pri pomlajevanju obraza in je najbolj učinkovita metoda, ki da popolne rezultate, zato pa je na tržišču vse več različnih ponudnikov maderoterapije. Terapija se izvaja z lesenimi pripomočki in temelji na stari orientalski tehniki lesne manipulacije, ki se izvaja že stoletja in izvira iz Vzhoda.

Cena

Maderoterapija cena je odvisna od posameznega ponudnika, znano pa je, da je pri estetiki Omnia zelo ugodna. Varne roke izkušene terapevtke bodo zagotovo poskrbele za vas.

Kje se izvaja

To sproščujočo terapijo za oblikovanje telesa, pomoč pri hujšanju, za izboljšanje tonusa kože in, predvsem, odpravo celulita. Odpravo celulita si lahko v Celju podarite v profesionalnem in sproščenem okolju v Estetiki OMNIA.

Pozitivne lastnosti

Z valjanjem pri madero terapiji pospešujemo mikrocirkulacijo in sprostimo tekočino, ki je ujeta v medceličnem prostoru. Ko pospešimo delovanje limfnega sistema, se pri madero terapiji poveča izločanje odpadnih snovi iz telesa. Z intenzivnim pritiskanjem pri madero terapiji z valjčki razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke, iz maščobne celice se sprosti maščoba, zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Posledica madero terapije je večji dotok kisika in hranljivih snovi, zaradi česa se videz tkiva izboljša. Vezivno tkivo – fascija se z madero terapijo in raztezanjem postane bolj mehka, kar jo naredi bolj prožno in prilagodljivo, videz pomarančne kože pa se bistveno izboljša. Glavna vloga anticelulitne terapije – madero terapije je stimulacija limfne drenaže, ki je osnova pri odpravi celulita. S stimulacijo limfe pri madero terapiji nastane zraven estetske rešitve problema tudi detoksikacija in relaksacija celega telesa, zmanjša se obseg, poveča se prekrvavitev, metabolizem, poteka izločanje toksinov in celulit izginja, koža pa je bolj napeta. Z maderoterapijo vplivamo na razbijanje in izločanje maščobe tako, da se pozna na obsegu, bolj kot po kilogramih, oblika telesa pa je bolj privlačna. Ne omejujemo na kilograme, ampak na izgled in počutje. Za madero terapijo je značilno, da se na začetku lahko pojavijo modrice, ki po nekaj dneh izginejo. Madero terapevt mora masažo ustrezno prilagoditi na način, da se modrice ne pojavijo.

Rezultati

Trajni rezultati po terapiji so odprava celulita, pomlajena koža na obrazu, odprava toksinov iz telesa, preoblikovanje telesa, odprava maščobe, zmanjšanje obsega, lepši tonus kože, za oblikovanje in dvigovanje zadnjice. Lesna terapija sprošča um in telo, da zmanjša mentalno in fizično napetost. Prav tako spodbuja organe in spodbuja kroženje krvi in ​​limfno drenažo.

Trajanje terapije

Ker celulita nismo dobili čez noč, ne moremo pričakovati odprave po eni sami terapiji. Najprej je potrebno definirati kakšen rezultat se pričakuje in kaj je še zadovoljiv rezultat. Potem pa je potrebno poiskati vzroke za nastanek celulita ali povečane teže. Po pregledu se ugotovi kakšna je stopnja in vrsta celulita in delež maščobe, po posvetu pa sledi dogovor, kaj bi lahko spremenili za dolgotrajen rezultat. Po prvi madero terapiji vidimo kakšna je občutljivost na masažo in šele nato lahko ocenimo koliko maderoterapij bi potrebovali za željeni rezultat. V povprečju je to med 10 in 15 madero terapijami. Dieta v času trajanja terapije je odvisna od tega kaj si želimo doseči. Vsekakor pa je priporočeno uživanje zdrave, lokalno predelane hrane in ne kratkotrajnih nizkokaloričnih diet.

 

Leave a Comment